Se hvorfor elselskaber er bange for denne banebrydende enhed, der reducerer din strømregning med op til 90%

by Søren M. Koch 7. april 2021 | Annoncerende

Det er ingen hemmelighed, at prisen på elektricitet stiger støt hvert år, men takket være denne nye Nikola Tesla-inspirerede teknologi kan forbrugerne spare tusindvis af kroner hvert år på deres elregninger.

Bare i år estimerede en ny undersøgelse, at de fleste danskere betaler for meget i elektricitet med hele 27,6 milliarder kroner om året.

Det er meget tydeligt, at vi som danskere har en energikrise - en mangel på interesse fra lovgivere og den offentlige forsyningskommission om at rette op på den skæve industri der er med til at sælge for dyrt el til forbrugerne.

Begge sider giver hinanden en grund til ikke at gøre noget. Faktisk sendte den offentlige forsyningskommission i år lovgivere en rapport om det strålende, utrolige, fantastiske elforhandlersystem, de regulerer. Et problem? Ikke hvad de ved af.

Lovgivere, der får denne rapport fra de statslige tilsynsmyndigheder, kan sige, "Alt er i orden. Vi behøver ikke foretage ændringer."

Lovgivere nægter at indføre en ellov, der er designet til at stoppe den vildledende markedsføringspraksis, som elvirksomheder bruger for at høste massivt overskud hvert år.

Systemet forbliver et rædselshow med forvirring, bedrag og unødvendige komplikationer. Der giver ingen mening, at elselskaber kan manipulere tilsynsmyndigheder og forbrugere, men de gør det gang på gang.

Hvis du ser på beskrivelserne fra mere end 300 elplaner fra 55 virksomheder, ser du et virvar af affaldssprog, vilkår, betingelser og skjulte sætninger - dine øjne sprænger nærmest. Og du får ikke oplyst din nøjagtige pris, før regningen ankommer.

Hvorfor betyder dette noget? Denne uoprigtighed fører til, at du betaler mere.

Elfirmaer forvirrer også kunder med differentieret prisfastsættelse - forskellige priser for forskellige forbrugsniveauer - men de sørger for, at de laveste priser vises tidligt i søgeresultaterne.

Så for at gøre en lang historie kort driver Big Energy et massivt bedrag, og så længe de ikke er regulerede, vil de fortsætte med at slippe afsted med det.

Men krigen er ikke tabt for den almindelige forbruger. Heldigvis kan smart ny teknologi hjælpe gennemsnitsforbrugere med at reducere deres elregninger med op til 90% om måneden efter den første måned >>

Et tyskbaseret startup-firma er kommet med en ny innovativ og billig gadget, der hjælper dig med både at nedsætte din elregning, men også øge levetiden på dyre husholdningsapparater. Inden for kun en måned vil enheden betale for sig selv.

Hvad er denne for en enhed?

Den kaldes Voltbox, og dens teknologi blev oprindeligt skabt af ingen andre end den legendariske serbisk-amerikanske opfinder, elektroingeniør, maskiningeniør og futurist, Nikola Tesla.

Oprindeligt blev den skjult for offentligheden, fordi den tilbød gennemsnitlige familier mulighed for at spare på deres månedlige energiomkostninger. Voltbox er en lille, kompakt, overkommelig og brugervenlig plug-in-enhed , der forhindrer unødvendig strøm i at komme ind i de elektriske kabler og overbelaste netværket .

Voltbox er dit elselskabs værste mareridt. De har forsøgt at skjule Voltbox fra den daglige forbruger og har endda forbudt det i detailbutikker.

Big Energy er truet af denne enhed og dens potentiale til at skære i fortjeneste.

Men takket være Internettet er hemmeligheden ude, og almindelige mennesker høster nu fordelene ved mindre overordnet strømforbrug såvel som det, der bruges af husholdningsapparater.

Bonusen? Din standardblender, mikrobølgeovn, støvsuger eller andet husholdningsapparat kan holde længere.

I det væsentlige giver Voltbox dig mulighed for atspare op til 90% på din energiregning . Det er en fænomenal besparelse og gør det let at forstå, hvorfor Big Energy vil have denne enhed skjult for forbrugerne.

Fordelene ved Voltbox er uden sidestykke, og forskere er overbeviste om, at denne enhed kan sætte en stopper for uoverkommelige strømregninger, der lammer den gennemsnitlige lønmodtager sidst på måneden.

Forskere brugte oprindeligt mange måneder på at afvise påstande om dens effektivitet, men disse undersøgelser viser nu, at Voltbox bør være almindelig i enhver husstand .

Hvordan fungerer den?

Den er nem at forbinde, du skal bare tilslutte stikkontakten tættest på din afbryderboks. Det er alt hvad du skal gøre, og når først den er tilsluttet, vil det grønne LED-lys indikere, at den er tændt og fungerer.

Hvis dit hjem er stort, er det fordelagtigt at placere en enhed tæt på afbryderboksen og en anden så langt væk fra den som muligt. Det er så simpelt som det. Og den er velegnet til både standardhuse og lejligheder, der er tilsluttet et elnet.

Når du har tilsluttet den, kommer Voltbox på arbejde. Inden for få dage begynder den at udnytte din energi effektivt, samtidig med at du kan høste fordelene ved mere robuste husholdningsapparatlivcyklusser. På kort tid har du tjent dine penge tilbage på dit oprindelige køb.

Apparater trækker altid mere strøm, end de har brug for til at køre på grund af ineffektivitet og støj på sinusbølgen.

Voltbox reducerer denne støj og mindsker derfor den spildte mængde elektricitet. Den ændrer ikke, hvad måleren læser eller stjæler ekstra strøm. Den bruger bare energien mere effektivt og mindre af den.

Kan Big Energy faktisk stoppe dette?

Nu hvor du kender den første sandhed - at elfirmaer opkræver deres kunder alt for meget - skal du også kende den anden sandhed (en som næsten ingen kender til): dit forsyningsselskabs eloutput overbelaster dit kredsløb og forkorter levetiden på dine dyre husholdningsapparater i processen.

Så du er indstillet til at miste mere end bare penge fra din tegnebog. Da Voltbox blev opdaget i udlandet, brugte elselskaber derefter millioner (sandsynligvis dine penge fra årevis med overbetaling) til at stoppe produktet i at nå butikshylderne.

Det ville være slutningen på deres profit, så det var vigtigt, at de holdte det ude af offentligheden.

Der var tvivl om hvordan sådan et skridt var lovligt, hvilket stoppede handlingen, og nu oplever næsten 150.000 husstande verden over lavere strømregninger, alt på grund af en nærmest usynlig plug in-enhed .

Er denne enhed faktisk lovlig?

Voltboxer absolut 100% lovligt - du påtager ingen juridisk risiko ved at eje denne fremragende elbesparende enhed, fordi du enkelt sagt ingen love bryder.

Selvfølgelig er elselskaber ikke tilfredse med situationen, så de gør deres bedste for at skjule Voltbox for offentligheden.

Hvad synes andre?

Hvor meget koster det mig?

Du tror sandsynligvis, i betragtning af hvad denne teknologi kan gøre, at den nok koster en formue. Falsk! Voltbox er på udsalg i øjeblikket, og jo mere du køber, jo mere sparer du!

Sørg for at du får din mens du kan. På grund af den nylige medieopmærksomhed og stigende pres fra Big Energy, kan disse nyttige små gadgets blive umulige at finde i den nærmeste fremtid.

Sænk dine energiomkostninger

Nu hvor du er blevet informeret om denne strålende opfindelse, er vi glade for at kunne meddele, at virksomheden har tilladt os at give en særlig rabat til alle vores læsere. For at få din specielle nedsatte pris er alt, hvad du skal gøre, at følge disse 3 trin:

Trin 1: Klik her for at bestille Voltbox i dag for at drage fordel af den specielle rabat i en begrænset tid.

Trin 2: Når du modtager den, skal du åbne pakken og sætte den i din væg.

Trin 3: Når enheden er tilsluttet, skal du give enheden lidt tid til at optimere dit elforbrug.

Her er et tip: Voltbox er en fantastisk gave, fordi den vil spare alle, som modtager den, masser af penge!

Når du har bestilt, er alt hvad du skal gøre, at sætte den i, og du begynder nu at spare på energiomkostninger! Det er virkelig så let!

9 kommentarer

August · Copenhagen
OMG denne tingest reddede mit liv i sommers. Jeg blev sendt på ulønnet orlov, og jeg måtte bogstaveligt talt vælge mellem at se tv og spise, fordi jeg ikke havde råd til begge dele! Og det bedste er, at den er grøn! Mine venner hader mig virkelig, når jeg fortæller dem, hvor vigtigt det er at begrænse strømforbruget, især om sommeren, og nu kan jeg give dem en nem anbefaling, så de ikke sviner mig til! Tak Voltbox!

· Reply · 84 ·
Daniel · Aarhus
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser for produkter, men jeg tog mig tid til at skrive denne, fordi enheden virkelig har været en stor hjælp til at skære ned på min virksomheds udgifter. Alle ved, at driftsomkostninger er en af de største pengeslugere, og Voltbox lever op til ethvert løfte
· Reply · 38 ·
Einar · Aalborg
Jeg fik faktisk denne, fordi elnettet i mit område er så forfærdeligt, at jeg har måttet udskifte en computer og et køleskab på grund af strømstød og skader på grund af strømafbrydelser. Den har været en livsredder, og det var endda allerede før jeg så forskellen på min elregning!

· Reply · 22 ·
Folke · Odense
Kom efter kun lidt over en uge, og jeg kan sige, at Voltbox virkelig fungerer!
· Reply · 68 ·
Gunnar · Roskilde
Jeg blev banket af mine regninger, så jeg begyndte at overvåge min måler. Jeg ville notere, hvor meget måleraflæsningen var hver dag. Da jeg først fik Voltbox og tilsluttede et par stykker rundt om i huset, bemærkede jeg straks en stor forskel. Jeg lavede matematikken og den viste mig, at jeg havde barberet mit daglige forbrug ned med 70%. Fantastisk!
· Reply · 23 ·
Helge · Esbjerg
Jeg tilsluttede netop min sidste måned, og boom - jeg sænkede min elregning med det samme! Det var det, jeg var solgt! Jeg bestilte flere til ovenpå og min regning faldt endnu mere den næste måned! Nu betaler jeg kun halvdelen af det, jeg plejede at betale! Jeg sørgede for at købe en bunke til min familie og venner, inden forsyningsselskaberne opdager det, og du ikke kan købe dem længere! Så meget det værd!
· Reply · 9 ·
Jeppe · Vejle
Produkt af god kvalitet. Rimelig pris og hurtig forsendelse.

· Reply · 69 ·
Kirsten · Helsingør
Jeg købte Voltbox til min far, der var bekymret for at bruge for meget strøm i sit hus. Da den ankom, var anvisningerne enkle. Han satte den bare i ved siden af afbryderboksen og glemte den. Den gør alt arbejdet for dig! En måned senere huskede han pludselig, at den var der, da han bemærkede en enorm forskel på sin regning, som var langt billigere end nogensinde før! Nu sværger han ved Voltbox og giver dem ud som gaver til hele familien! Fantastisk lille enhed!
· Reply · 32 ·
Lissi · Kolding
Fik en! Sparer virkelig penge!
· Reply · 32 ·
Ludvig · Skagen
Jeg har 3 af dem, og min regning gik fra 800 kr ned til 500 kr.
· Reply · 11 ·