Se hvorfor strømselskapene er redde for denne banebrytende enheten som reduserer strømregningen din med opptil 90 %

by Øystein Mæland 7. april 2021 | Reklameinnhold

Alle vet at strømprisen øker jevnt og trutt år for år, men takket være denne nye Nikola Tesla-inspirerte teknologien kan forbrukere spare hundrevis til tusenvis av kroner på strømregingene sine hvert år.

Så sent som i år anslo en ny studie at de fleste nordmenn betaler voldsomme 27,6 milliarder kroner for mye for strømmen hvert år.

Det er helt tydelig at vi som nordmenn opplever en energikrise – en mangel på energi hos lovgivere og reguleringsmyndigheter når det gjelder å hamle opp med den uærlige praksisen det er å selge overpriset strøm til forbrukerne.

Begge sider beskytter hverandre når det gjelder denne tiltaksløsheten. Så sent som i år sendte reguleringsmyndighetene en rapport til lovgiverne om det strålende, utrolige, fantastiske kraftmarkedet de regulerer. Problemer? Ikke på deres vakt.

Lovgivere som får den rapporten fra de statlige reguleringsmyndighetene, kan si: "Alt er helt i orden. Vi behøver ikke endre noe."

Lovgiverne nekter å legge frem en lovforslag om strøm, som er laget for å stoppe den villedende markedsføringen som strømselskapene bruker til å høste voldsom profitt hvert år.

Systemet er en skrekkforestilling av forvirring, villeding av kunden og unødvendige komplikasjoner. Det er ingen grunn til at strømselskaper skal ta innersvingen på reguleringsmyndigheter og forbrukere, men de gjør det igjen og igjen.

Hvis du ser på beskrivelser av over 300 strømabonnementer fra 55 selskaper, vil du finne et virvar av elendig språk, vilkår, betingelser og liten skrift – du vil bli stor i øynene. Og du finner ikke den nøyaktige prisen før regningen kommer.

Hvorfor er dette viktig? Denne villedingen fører til at du må betale mer.

Strømselskaper forvirrer også forbrukerne med trinnvise prismodeller – forskjellige takster avhengig av hvor mye strøm man bruker – men de sørger for at de laveste prisene dukker opp øverst i søkeresultatene.

Så for å gjøre en lang historie kort: Strømkjempene driver svindel i stor skala, og så lenge de ikke er regulert, kommer de til å fortsette å komme unna med det.

Men krigen er ikke tapt for den vanlige forbrukeren. Heldigvis kan smart, ny teknologi hjelpe gjennomsnittlige forbrukere med å redusere strømregningene sine med opptil 90 % per måned etter den første måneden >>

Et tyskbasert oppstartselskap har funnet opp et nytt, innovativt og rimelig apparat som ikke bare hjelper deg med å redusere strømregningen din – det kan også øke levetiden på dyre husholdningsapparater. Enheten kommer til å betale for seg selv på bare én måned.

Hva er dette apparatet?

Det heter Voltbox, og teknologien ble opprinnelig skapt av ingen annen enn den legendariske serbisk-amerikanske oppfinneren, elektroingeniøren, maskiningeniøren og futuristen Nikola Tesla.

I begynnelsen ble den holdt hemmelig for folk flest, fordi den ga vanlige familier muligheten til å spare inn på de månedlige energikostnadene sine. Voltbox er en liten, kompakt, rimelig og brukervennlig plugg-inn-enhet som hindrer unødvendig strøm i å entre strømledningene og overbelaste nettverket.

Voltbox er det verste marerittet til strømselskapet ditt. De har prøvd å holde Voltbox skjult for den vanlige forbrukeren, og har til og med fått forbudt den i ordinære butikker.

Strømkjempene trues av denne enheten og potensialet den har til å redusere profitten deres.

Men takket være internett er hemmeligheten nå kjent, og vanlige mennesker høster nå fordelene av et lavere strømforbruk, både totalt i husholdningen og når det gjelder husholdningsapparater.

Og bonusen? Din vanlige hurtigmikser, mikrobølgeovn, støvsuger eller hvilket som helst annet husholdningsapparat kan vare lenger.

Kort sagt gir Voltbox deg muligheten til å spare opptil 90 % på strømregningen din. Det er en fenomenal innsparing, og det gjør det lett å forstå hvorfor strømkjempene vil at denne enheten skal holdes skjult for forbrukerne – for alltid.

Fordelene ved Voltbox er uten sidestykke, og forskerne er overbevist om at denne enheten kan bety slutten på urimelig høye strømregninger som kan ødelegge økonomien for den gjennomsnittlige lønnsmottaker på slutten av måneden.

I begynnelsen brukte forskere mange måneder på å tilbakevise påstander om at den fungerte, men disse studiene beviser nå at Voltbox burde være vanlig i alle husholdninger.

Hvordan fungerer det?

Den er enkel å koble til – bare plugg den inn i kontakten nærmest sikringsskapet ditt. Det er alt du trenger å gjøre – straks du plugger den inn, vil den grønne LED-lampen indikere at den er slått på og fungerer.

Dersom du har et stort hus, er det fordelaktig å plassere én enhet nær sikringsskapet og en annen så langt unna det som mulig. Så enkelt er det. Og den kan brukes både i vanlige hjem og i leiligheter koblet til et strømnett.

Straks du plugger inn Voltbox, vil den begynne å arbeide. Innen noen dager kommer den til å begynne å bruke energien din på en effektiv måte, samtidig som den lar deg høste fruktene av en mer robust livssyklus for husholdningsapparatene dine. På bare kort tid vil du ha tjent inn det du opprinnelig betalte.

Apparater trekker alltid mer strøm enn de trenger, på grunn av egenskaper som reduserer effektiviteten, samt støy på sinuskurven.

Voltbox reduserer denne støyen, og reduserer derfor mengden strøm som går til spille. Den endrer ikke visningen på strømmåleren eller stjeler strøm fra noe sted – den bruker bare strømmen mer effektivt, og derfor trenger den mindre av den.

Kan strømkjempene faktisk stanse dette?

Nå som du kjenner den første sannheten – at kraftselskapene tar alt for mye penger fra kundene sine – bør du også kjenne den andre sannheten (en sannhet nesten ingen kjenner til) – strømmen fra kraftselskapet ditt overbelaster strømkretsene, og forkorter dermed levetiden til de dyre husholdningsapparatene dine.

Så du ligger an til å tape mer enn bare pengene i lommeboka. Da Voltbox ble oppdaget i Europa, brukte kraftselskapene millioner (sannsynligvis dine penger, etter å ha betalt for mye i årevis) på å hindre produktet i å nå butikkhyllene.

Det ville ha betydd slutten på den uetiske profitten deres, så det var viktig å holde det unna offentlighetens blikk.

Imidlertid var det tvilsomt om dette var lovlig, og det satte en stopper for praksisen – og nå nyter nesten 150 000 husholdninger verden over godt av lavere strømregninger – alt på grunn av en unnselig, liten enhet som plugges inn i stikkontakten.

Er denne enheten faktisk lovlig?

Voltbox er fullstendig 100 % lovlig – du løper ingen risiko ved å eie denne glimrende strømsparende enheten, siden du – for å si det enkelt – ikke bryter noen lover.

Selvfølgelig liker ikke strømselskapene situasjonen, så de gjør sitt beste for å skjule Voltbox fra offentligheten.

Hva synes andre om dette?

Hvor mye kommer den til å koste meg?

Du tenker sikkert at med det denne teknologien kan gjøre, så koster den nok en formue. Feil! Voltbox er på salg for øyeblikket, og jo mer du kjøper, jo mer sparer du!

Pass på å skaffe deg et eksemplar mens du ennå kan – grunnet oppmerksomheten fra media i det siste og økende press fra strømkjempene kan disse hendige, små dingsene bli umulige å finne i nær fremtid.

Senk energikostnadene dine

Nå som du har fått høre om denne geniale oppfinnelsen, er vi glade for å kunne fortelle deg at selskapet har gitt oss lov til å gi alle leserne våre en spesiell rabatt. For å få den rabatterte spesialprisen trenger du bare å følge disse 3 stegene:

Steg 1: Klikk her for å bestille Voltbox i dag og dra fordel av den tidsbegrensede rabatten.

Steg 2: Når du mottar den, åpner du pakken og plugger den inn i veggkontakten.

Steg 3: Etter at den er plugget inn, må du gi enheten litt tid til å optimalisere strømforbruket ditt.

Her er et tips: Voltbox er en flott gaveidé, for alle som får den i gave, kommer til å spare en masse penger!

Når du har bestilt, trenger du bare å plugge den inn – så begynner du å redusere strømkostnadene! Det er faktisk så enkelt!

9 kommentarer

Esben · Oslo
OMG – denne greia reddet livet mitt i sommer. Jeg ble permittert uten lønn, og måtte bokstavelig talt velge mellom å se på TV og å spise, siden jeg ikke hadde råd til begge deler! Og det beste er at det er grønt! Vennene mine hater meg når jeg maser om hvor viktig det er å begrense strømforbruket, spesielt om sommeren, og nå kan jeg gi dem en enkel anbefaling som de ikke vil hate meg for! Takk, Voltbox!

· Reply · 84 ·
Georg · Bergen
Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser av produkter, men jeg tok meg tid til å skrive dette fordi enheten virkelig har vært til stor hjelp med tanke på å kutte kostnadene til bedriften min. Alle vet at driftskostnadene er et av de største pengeslukene, og Voltbox leverer på alle løfter
· Reply · 38 ·
Ingolf · Trondheim
Jeg kjøpte faktisk denne fordi strømnettet her hvor jeg bor er så forferdelig at jeg har måttet kjøpe ny datamaskin og kjøleskap – på grunn av skader etter overspenning og strømbrudd. Det har virkelig reddet meg – og det sa jeg før jeg så besparelsene på strømregingen min!

· Reply · 22 ·
Jakob · Stavanger
Den kom etter litt over en uke, og jeg kan fortelle at Voltbox virkelig fungerer!
· Reply · 68 ·
Jørgen · Alesund
Strømregningene gikk hardt ut over lommeboka, så jeg begynte å følge med på strømmåleren min. Jeg skrev ned hvor høyt forbruk jeg hadde hver dag. Når jeg fikk Voltbox og plugget inn noen av dem i huset, merket jeg umiddelbart en stor forskjell. Jeg regnet på det, og det viste seg at jeg hadde kuttet det daglige forbruket mitt med 70 %. Fantastisk!
· Reply · 23 ·
Kåre · Tromsø
Jeg plugget den inn i forrige måned, og vips – strømregningen min gikk ned med en gang! Jeg ble solgt der og da! Jeg bestilte flere ekstra enheter til andre etasje, og regningen min falt enda mer måneden etter! Nå betaler jeg bare halvparten av det jeg gjorde før! Jeg passet på å kjøpe en masse ekstra enheter til familie og venner før kraftselskapet skjønner hva som foregår, og de blir fjernet fra markedet! Det er så verdt det!
· Reply · 9 ·
Kristoffer · Kristiansand
Produktet har god kvalitet. Rimelig pris og rask levering.

· Reply · 69 ·
Line · Lillehammer
Jeg kjøpte Voltbox til faren min, som var bekymret for strømforbruket sitt hjemme. Da den kom, var instruksjonene enkle å forstå. Han bare plugget den inn ved siden av sikringsskapet og glemte den. Den gjør alt arbeidet for deg! En måned senere husket han plutselig at den var der, da han merket et stor forskjell på regningen sin. Den var mye lavere enn før! Nå sverger han til Voltbox, og han gir dem bort som gaver til hele familien! Fantastisk lite apparat!
· Reply · 32 ·
Margrethe · Drammen
Jeg har en, og den sparer meg virkelig for penger!
· Reply · 32 ·
Pia · Haugesund
Jeg har tre stykker, og regningen min har gått ned fra 1100 kr til 720 kr.
· Reply · 11 ·