Se varför elbolagen är rädda för den här banbrytande apparaten som minskar din elräkning med upp till 90 %

av Sebastian Lundin 7 april 2021 | Textreklam

Det är ingen hemlighet att elpriset ökar stadigt varje år, men tack vare den här nya tekniken, inspirerad av Nikola Tesla, kan konsumenter spara hundratals till tusentals dollar varje år på sin elräkning.

Så sent som i år visade en ny studie att de flesta svenskar betalar häpnadsväckande 27,6 miljarder kronor för mycket för elen, varje år.

Det är helt uppenbart att vi i Sverige har en energikris – brist på energi från politiker och Energimyndigheten för att åtgärda den skumma affärsverksamheten att sälja el för ockerpriser till konsumenter.

Båda sidor täcker upp för varandra för att inte göra någonting. Så sent som i år skickade Energimyndigheten en rapport till politikerna om det härliga, otroliga, fantastiska elsystemet som man reglerar. Ett problem? De har inte sett något.

Politiker som får den där rapporten från de statliga tillsynsmyndigheterna kan säga, "Allt är okej. Vi behöver inte ändra något."

Politiker vägrar införa en elräkning som är utformad så att den kan stoppa de vilseledande marknadsföringsmetoder som elbolagen använder för ta hem stora vinster varje år.

Systemet är fortfarande en skräckuppvisning av förvirring, dubbelspel och onödiga komplikationer. Det finns ingen anledning att elbolagen ska få övertaget mot tillsynsmyndigheter och konsumenter, men de gör det om och om igen.

Om man tittar på texten i mer än 300 elavtal från 55 företag ser man ett virrvarr av skräpspråk, facktermer, villkor och finstilt – man häpnar. Och du får inte reda på ditt exakta pris förrän räkningen kommer.

Varför spelar det någon roll? Detta dubbelspel gör att du får betala mer.

Elbolagen använder också differentierad prissättning för att förvirra kunderna – olika priser för olika användningsnivåer – men de ser till att de lägsta priserna dyker upp tidigt i sökresultaten.

Så, för att göra en lång historia kort, de stora elbolagen ägnar sig åt skumraskaffärer och så länge de inte regleras kommer de fortsätta komma undan med det.

Men kriget är inte förlorat för den vanlige konsumenten. Som tur är kan ny smart teknik hjälpa genomsnittliga konsumenter att minska sina elräkningar med upp till 90 % i månaden, redan efter den första månaden >>

Ett nystartat företag, baserat i Tyskland, har tagit fram en ny, innovativ och billig grej som inte bara hjälper dig att sänka din elräkning, utan också kan öka livslängden på dyra hushållsapparater. Inom bara en månad har apparaten betalat sig själv.

Vad är det här för apparat?

Den heter Voltbox och från början skapades tekniken av ingen mindre än den legendariska serbisk-amerikanska uppfinnaren, elektroingenjören, maskiningenjören och futuristen Nikola Tesla.

Från början undanhöll man den från allmänheten för att den gav en genomsnittlig familj möjlighet att minska sina månatliga energikostnader. Voltbox är en liten, kompakt, billig och lättanvänd plug-in-enhet som hindrar onödig effekt från att komma in i elkablarna och överbelasta nätverket.

Voltbox är den värsta mardrömmen för ditt elbolag. De har försökt dölja Voltbox från vanliga konsumenter och har till och med förbjudit den i butiker.

De stora elbolagen hotas av den här apparaten och dess möjlighet att minska vinsterna.

Men tack vare internet har hemligheten kommit ut och vanligt folk kan njuta fördelarna med att minska sin totala elkonsumtion, såväl som den som används av hushållsapparater.

Bonusen? Din vanliga mixer, mikrovågsugn, dammsugare eller andra hushållsapparater kan hålla längre.

I korthet, Voltbox ger dig möjligheten att spara upp till 90 % på din elräkning. Det är en fantastisk besparing och det är lätt att förstå varför de stora elbolagen vill dölja den här apparaten för konsumenterna för gott.

Fördelarna med Voltbox är ojämförbara och forskare är övertygade om att den här apparaten kan innebära slutet på orimligt dyra elräkningar som kan lamslå en medelinkomsttagare i slutet av månaden.

Från början ägnade forskarna flera månader åt att försöka avslöja påståenden om dess effektivitet, men nu visar de där studierna att Voltbox borde finnas i alla hushåll.

Hur fungerar den?

Den är enkel att ansluta, sätt bara i den i vägguttaget som är närmast proppskåpet. Det är allt man behöver göra. När den är inkopplad visar den gröna lysdioden att den är påslagen och fungerar.

Har du en stor bostad är det fördelaktigt att placera en enhet nära proppskåpet och en annan så långt från det som möjligt. Det är inte svårare än så. Och det är lämpligt för både vanliga bostäder och lägenheter anslutna till elnätet.

När du har anslutit den börjar Voltbox jobba. Inom några dagar börjar den utnyttja energin effektivt, samtidigt som du kan njuta fördelarna av en mer robust livslängd för hushållsapparater. Kostnaden för inköpet kommer du spara in på kort tid.

Apparater drar alltid mer energi än de behöver för att vara igång, på grund av ineffektivitet och brus på sinusvågen.

Voltbox minskar detta brus och minskar därmed mängden el som går till spillo. Den ändrar inte vad mätaren läser av eller stjäl extra kraft från andra ställen, den använder bara energin mer effektivt och behöver därför mindre av den.

Kan de stora elbolagen verkligen stoppa detta?

Nu när du känner till den första sanningen – att elbolagen tar ut alldeles för höga priser från sina kunder – bör du också känna till den andra sanningen (en som nästan ingen känner till): effekten från ditt elbolag överbelastar kretsar och förkortar livslängden på dina dyra hushållsapparater på samma gång.

Så du kommer förlora mer än bara pengarna i din plånbok. När Voltbox upptäcktes utomlands, spenderade elbolagen miljoner (förmodligen dina pengar från år av att ha betalat för mycket) för att hindra produkten från att nå butikshyllorna.

Det skulle betyda slutet på deras ocker, så det var viktigt att allmänheten inte fick upp ögonen för den.

Den tvivelaktiga lagenligheten av en sådan åtgärd satte dock stopp för detta och nu har nästan 150 000 hushåll världen över fått lägre elräkningar, allt tack vare en oansenlig plug-in-enhet.

Är den här apparaten egentligen laglig?

Voltbox är 100 % helt laglig – du tar ingen juridisk risk genom att äga denna utmärkta energisparande enhet, för du bryter helt enkelt inte mot några lagar.

Elbolagen är naturligtvis inte nöjda med situationen, så de gör sitt bästa för att dölja Voltbox för allmänheten.

Vad tycker andra?

Hur mycket kostar den?

Du tänker förmodligen, med tanke på vad den här tekniken kan göra, att den säkert måste kosta en förmögenhet. Fel! Voltbox finns just nu till reapris och ju fler du köper, desto mer sparar du!

Se till att skaffa din medan du kan, på grund av den senaste medieuppmärksamheten och ökande påtryckningar från de stora elbolagen, kan dessa praktiska små prylar bli omöjliga att hitta inom en snar framtid.

Sänk dina elkostnader

Nu när du har fått veta mer om denna strålande uppfinning, kan vi meddela att företaget har låtit oss ge en specialrabatt till alla våra läsare. Allt du behöver göra är att följa dessa tre steg för att få ditt pris med specialrabatt:

Steg 1: Klicka här för att beställa Voltbox idag och utnyttja den tidsbegränsade specialrabatten.

Steg 2: När du får det, öppna paketet och anslut den till vägguttaget.

Steg 3: När den är ansluten, ge apparaten lite tid för att optimera din elförbrukning.

Ett tips: Voltbox är en fantastisk present, för alla som får den kommer spara massor med pengar!

När du väl har beställt, behöver du bara ansluta den så börjar du sänka energikostnaderna! Det är faktiskt så enkelt!

9 kommentarer

Anders · Stockholm
OMG den här grejen räddade mitt liv i sommar. Jag skickades hem på obetald semester och jag var bokstavligen tvungen att välja mellan att titta på TV och äta, för jag hade inte råd med båda! Och det bästa är att den är miljövänlig! Mina vänner hatar mig verkligen när jag tjatar om hur viktigt det är att minska elförbrukningen, särskilt på sommaren, och nu kan jag ge dem en enkel rekommendation så de inte hatar mig mer! Tack Voltbox!

· Reply · 84 ·
Claes · Umeå
Jag skriver normalt inte produktrecensioner, men jag tog mig tid att skriva det här, för apparaten har verkligen varit till stor hjälp för att minska företagets utgifter. Alla vet att driftskostnader är en av de saker som slukar mest pengar och den här Voltbox-apparaten uppfyller alla löften
· Reply · 38 ·
Erland · Helsingborg
Jag skaffade faktiskt den här för att elnätet i mitt område är så hemskt att jag har fått byta ut en dator och ett kylskåp på grund av strömavbrott och skador efter avbrotten. Det har varit en livräddare, redan innan jag såg skillnaden på min elräkning!

· Reply · 22 ·
Gillis · Gothenburg
Kom efter bara en vecka och jag kan säga att Voltbox verkligen funkar!
· Reply · 68 ·
Gunnar · Visby
Jag fick så höga elräkningar att jag började hålla koll på mätaren. Jag fick skriva ner mätarställningen varje dag. När jag fick Voltbox och anslutit några runt om i huset märkte jag stor skillnad direkt. Jag räknade på det och det visade sig att jag kapat min dagliga användning med 70 %. Fantastisk!
· Reply · 23 ·
Henrik · Örebro
Jag kopplade in den förra månaden och boom – jag sänkte min elräkning direkt! Det var det, jag var såld! Jag beställde många fler till övervåningen och min räkning sjönk ännu mer nästa månad! Nu betalar jag bara hälften av vad jag brukade betala! Jag såg till att köpa ett gäng till min familj och vänner innan elbolaget fattar galoppen och man inte kan köpa dem längre! Så värt det!
· Reply · 9 ·
Ingmar · Halmstad
Bra kvalitetsprodukt. Vettigt pris och snabb frakt.

· Reply · 69 ·
Johanna · Karlskrona
Jag köpte Voltbox till min pappa som var orolig för att använda för mycket el i huset. Anvisningarna var enkla när den kom. Han kopplade bara in den bredvid proppskåpet och glömde bort den. Den gör allt jobb åt dig! En månad senare kom han plötsligt ihåg att det var där, för han märkte en enorm skillnad på räkningen, som var mycket lägre än någonsin tidigare! Nu älskar han Voltbox och delar ut dem som presenter till hela familjen! Fantastisk liten apparat!
· Reply · 32 ·
Lena · Karlstad
Skaffade en, sparar verkligen pengar!
· Reply · 32 ·
Mario · Växjö
Jag har tre stycken och min räkning minskade från 1200 kr till 700 kr.
· Reply · 11 ·